Lancia start levering speciale Delta S by Momodesign vanaf € 28.385,-

In Februari werd ‘ie al aangekondigd voor de AutoSalon van Genève afgelopen Maart. Nu heeft Lancia bevestigd dat de Delta S by MomoDesign vanaf nu leverbaar is in een tweetal varianten, te weten een diesel en benzine variant.

Lancia Delta S Momo Design zwart mat 2013 05

De diesel is de goedkoopste versie en leverbaar vanaf € 28.385,- voorzien van een 1,6-liter Multi-jet. De benzineversie beschikt over een af-fabriek gemonteerde LPG-installatie met onder de kap de bekende 1,4-liter T-jet zestienklepper voorzien van het BiFuel label en is leverbaar vanaf bijna 32 mille.

Lancia Delta S Momo Design zwart mat 2013 03

De door het Italiaanse modemerk Momodesign onder handen genomen Delta is slechts in een beperkt aantal kleuren leverbaar: Antraciet grijs, Zenith wit en een tweetal duotone kleurstellingen grijs/zwart en wit/zwart.

Lancia Delta S Momo Design zwart mat 2013 02

De Momodesign Delta beschikt standaard over aangepaste bumpers en sideskirts, 18”-inch velgen een verchroomde dubbele uitlaat, hooglanszwarte achterklep en diverse matzwarte onderdelen.

Lancia Delta S Momo Design zwart mat 2013 08

Zaken als dual-zone climaatacontrole en cruise control zijn standaard, net zoals een leder/stof combinatie voor de bekleding.

Lancia Delta S Momo Design zwart mat 2013 07

Respect Copyright!
%d bloggers like this: