Land Rover voorziet Freelander en Evoque van de nodige extra's

Land Rover biedt tijdelijk het uiterst complete Prestige Pack voor de Freelander 2 SE aan voor een meerprijs van slechts 2.000,- euro. Ook voor de Range Rover Evoque is er met het Pure Business Pack een interessant aanbod.

Het exterieur van de Freelander 2 SE met Prestige Pack onderscheidt zich door 18”-inch ’10-Spoke’ lichtmetalen velgen en een achterspoiler in carrosseriekleur. Het interieur is uitgevoerd met Napoli lederen stoelbekleding in Ebony of Almond, inclusief verstelbare armsteunen op voorstoelen en middenarmsteun in achterbank met opbergvak en twee bekerhouders. Het stuurwiel is uitgevoerd in Ebony leder en voor de dashboardafwerking is er keuze uit Silver Element of Black Element. Als aanvullende optie is elektrische stoelverstelling mogelijk.

Land Rover Freelander Evoque 03

Verder zijn zaken als elektrisch verwarmbare voorstoelen (tweetraps), automatische airconditioning met pollenfilter, Xenon koplampen met LED signature-verlichting en automatische hoogteverstelling en parkeerassistentie (PDC) vóór en achter standaard, net zoals een harddrive navigatiesysteem met Nederlandse SWYS-spraakbediening, TMC-functie en 4x4-informatie (niet voor eD4). Met de virtuele CD-wisselaar kunnen circa 10 CD’s op de harddrive audioserver worden opgeslagen. Tot slot omvat het Prestige Pack een mobiele telefoon-integratiesysteem met Bluetooth-functie.

Het Prestige Pack voor de Freelander 2 SE betekent een consumentenvoordeel van:

  • € 4.260 op Freelander 2 eD4 SE met Prestige Pack
  • € 4.260 op Freelander 2 TD4 SE met Prestige Pack
  • € 6.960 op Freelander 2 TD4 SE Automaat met Prestige Pack
  • € 7.160 op Freelander 2 Si4 SE Automaat met Prestige Pack
  • De Freelander 2 SE met Prestige Pack is daarmee verkrijgbaar vanaf € 49.500,- (incl. BTW en BPM).

Pure Business Pack voor Range Rover Evoque

De Pure-uitvoering van de Range Rover Evoque wordt nog aantrekkelijker met het Pure Business Pack. Dit pack integreert enkele populaire opties tegen eenmeerprijs van € 2.990,-. Het Pure Business Pack bestaat uit de volgende elementen: 18”-inch lichtmetalen velgen, stoelbekleding in generfd leder, harddrive satellietnavigatiesysteem met TMC-functie en spraakbediening, Bluetooth mobiele telefoon-integratiesysteem, inclusief Bluetooth audiostreaming, 8”-inch kleuren touchscreen, Hi-line Meridian 380Watt audiosysteem met virtuele CD-wisselaar en Audio Connectivity System (iPod-aansluiting en USB-poort), vloermatten met omboording en ambianceverlichting met variabele kleurinstelling.

Zowel het Prestige Pack voor de Land Rover Freelander 2 SE als het Pure Business Pack voor de Range Rover Evoque zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Land Rover Freelander Evoque 01

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: