Leasetopper? | Volkswagen Jetta Hybrid: 14% bijtelling

Een Volkswagen met 14% bijtelling? Dat is op voorhand al een succes, zeker in de klasse van de Jetta.

Vandaag lanceert Volkswagen dan ook de Jetta Hybrid waarmee je over een afstand van twee kilometer tot een maximum van 70km/h volledig elektrisch kunt rijden. Dat dit nog niet eens voldoende is om naar de bakker te rijden doet er niet toe want de overige specificaties zijn een stuk beter.

Zo wordt in de Jetta Hybrid een 20kW elektromotor gecombineerd met een 150Pk sterke 1.4 TSI motor. Deze combinatie is samen goed voor een vermogen van 170Pk en dat is zeker niet slecht te noemen voor een 14% bijteller! Volgens Volkswagen komt het verbruik rond de 1 op 25 uit. Om het verbruik nog verder te drukken wordt deze Jetta overigens standaard geleverd met een zeventraps DSG automatische versnellingsbak.

De Jetta Hybrid is te herkennen aan de blauwe accenten, gesloten grille aan de voorkant, LED achterlichten en speciale wielen. Je rijdt er een in de Comfortline versie vanaf 29.990 euro inclusief BTW en BPM. Deze versie beschikt standaard al over Climatronic, cruise control, boordcomputer Plus, lederen multifunctioneel stuurwiel en 16”-inch velgen. Wil je het wat luxer dan heb je voor 32.390 euro de Highline versie die daarnaast nog over Bi-Xenon met LED dagrijverlichting, boordcomputer Premium en 17”-inch velgen beschikt.

Speciaal voor de zakelijk markt is er nog het Executive-pakket dat net geen 1600 euro kost en een navigatiesysteem bevat met een speciale weergave van de stand van zaken rond de hybride aandrijving.

De Jetta Hybrid is per direct te bestellen.

 

Respect Copyright!
%d bloggers like this: