Lexus laat een stukje van de nieuwe LS zien

Lexus onthult op de Tokio Motor Show 2015 een nieuwe conceptcar die een duidelijk beeld geeft van Lexus’ toekomstige visie op progressieve luxe.

De conceptcar, waarvan Lexus op 28 Oktober aanstaande alle details vrijgeeft, is een wereldpremière op de 44ste Tokio Motor Show die van 30 Oktober tot en met 8 November 2015 voor het publiek geopend is.

Het zou ons echter niet verbazen als deze concept de volgende generatie LS aankondigt. Fabrikanten pakken in eigen land namelijk graag uit met hun vlaggenschip. Kijk maar naar BMW die de IAA in Frankfurt gebruikte om de nieuwe 7-serie te lanceren.

Dat de LS opvolging nodig heeft hoeft geen betoog. Het topmodel van de Japanners gaat in zijn huidige vorm (de facelifts even links gelaten) alweer mee sinds 2006 (!) en heeft moeite om op te boksen tegen de top of the line technologie die je tegenwoordig bij de concurrentie (Audi, BMW, Mercedes) kan vinden.

Verwacht onder de kap natuurlijk hybride-aandrijvingen, al zou volgens bronnen een waterstof-variant ook ten tonele verschijnen. Wordt volgende week vervolgd!

 

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: