Lexus RC F optioneel van carbonpakket te voorzien incl. video

De nieuwe Lecus RC F is natuurlijk de gedoodverfde concurrent van auto’s als de nieuwe BMW M4, de Audi RS5 en de Mercedes C63 AMG Coupé.

Om deze sportieve auto’s nog wat exclusiever te maken bieden al de genoemde fabrikanten wel pakketten om het betreffende model nog sportiever of luxer te maken.

Zo biedt BMW voor verschillende M-modellen (en straks ook voor de nieuwe M4) een 'Competition package' aan en ook bij Audi en Mercedes is er keuze genoeg op het gebied van dit soort zaken.

Lexus RC F V8 blauw wit carbon package 2014 02

Lexus kan dus niet achterblijven en presenteert naar verluidt dan ook binnenkort het ‘Carbon Package’ voor de nieuw RC F. Dit pakket bestaat uit een in carbon uitgevoerde motorkap, dak en actieve achterspoiler.

Het lijkt er overigens op dat het pakket in een tweetal varianten op de markt zal komen. Zo is de blauwe RC F alleen voorzien van een carbon dak en is de motorkap gewoon in de carrosseriekleur gespoten, terwijl bij de witte het blanke koolstof goed te zien is zowel op het dak als op de motorkap.

Lexus RC F V8 blauw wit carbon package 2014 03

Prijzen of beschikbaarheid zijn nog niet bekend, maar dat zal niet lang meer duren. Hieronder zie je alvast de eerste video’s van de RC F, inclusief het dashboard en geluid van de V8.

 

 

Lexus RC F V8 blauw wit carbon package 2014 01 Lexus RC F V8 blauw wit carbon package 2014 08 Lexus RC F V8 blauw wit carbon package 2014 06 Lexus RC F V8 blauw wit carbon package 2014 05

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: