Lexus RX450h Hybrid Tech Edition vanaf 74.990,-

Lexus presenteert een speciale exclusieve uitvoering van de nieuwe RX. De RX 450h Hybrid Tech Edition is aan de buitenkant te herkennen aan een gewijzigde voorbumper, speciale 19”-inch velgen en een elektrisch schuif-/kanteldak.

Verder zorgen maar liefst 15 speciaal voor de RX ontworpen luidsprekers van een Mark Levinson Premium Surround System voor een indrukwekkende geluidsweergave. Full LED-verlichting, een elektrisch te bedienen achterklap en een Head-up Display maken deze Tech Edition tenslotte compleet.

Volgens Lexus is dat display overigens een voorbeeld van hoe doordacht het model is. Snelheid en navigatie-aanwijzingen worden subtiel op de voorruit – in het blikveld van de bestuurder – geprojecteerd. Op die manier kan de bestuurder zijn aandacht bij de weg houden.

De prijzen van de nieuwe Lexus RX 450h Hybrid beginnen bij 74.990,- euro en de premium SUV staat vanaf nu bij de Lexus dealer. Het befaamde Lexus Red Carpet Treatment is dan bij de prijs inbegrepen. Dit omvat onder meer een haal- en brengservice en vervangend vervoer bij een grote onderhoudsbeurt.

Meer informatie over de Lexus RX vind je hier.

Lexus RX450h Special Edition Luxury Line 2WD AWD 2013 001

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: