Lexus showt de RC 300h en NX will.i.am op de AutoRAI

Lexus laat op de komende AutoRAI (17-26 April) naar eigen zeggen oude tijden herleven, waarbij vaders en zonen als vanouds verlekkerd naar de meest sensationele auto’s kunnen kijken.

Met zowel de NX designed by will.i.am als met de RC 300h, die beiden hun Nederlandse debuut maken, hoopt het merk de ware petrolheads voor zicht te winnen. Verder zijn alle Lexus modellen op de stand in hal 8 uitgerust als sportieve F SPORT LINE uitvoering.

De Lexus RC (Radical Coupe) 300h bewijst dat Lexus’ Full Hybrid aandrijflijn zich uitstekend laat combineren met het sportieve design van een coupé, dat we al kennen van de high performance RC F.

De aandrijflijn levert een systeemvermogen van 223Pk/164kW dat via de achterwielen naar het wegdek wordt geleid. Een automatische transmissie, die ook met de hand kan worden geschakeld, is standaard. De Lexus RC 300h staat tegen het einde van dit jaar bij de Lexus dealer.

Lexus NX Striking Angles Launch Event

‘I Gotta Feeling’
Voor de eerste keer is de unieke Lexus NX designed by will.i.am in ons land te zien. Als muziekproducent, rapper en een van de leden van The Black Eyed Peas, is will.i.am bekend van de wereldhits ‘I Gotta Feeling’ en ‘Where is the Love?’. Will.i.am heeft zélf getekend voor het design van deze speciale premium mid sized SUV. Het resultaat is een in mat parelmoerwit gespoten Lexus NX die zowel lager als breder is dan het origineel.

Met zijn ‘dikke’ bodykit, carrosseriedelen van carbon fiber en donkere 22"-inch lichtmetalen wielen met felrode remklauwen, is de Lexus NX designed by will.i.am beslist een van de opzienbarendste auto’s op de AutoRAI en overigens niet te koop is.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: