Lexus voorziet NX300h van prijskaartje

Lexus wil met de NX 300h vol de aanval op het premium mid-size SUV segment inzetten en maakt vandaag bekend dat daar een prijskaart van minimaal 47.900,- euro bij hoort.

De 197Pk sterke hybride NX is standaard voorzien van een automaat en leverbaar in een zestal uitvoeringen waaronder tweewiel- en vierwielaangedreven versies. De optieprijs voor AWD aandrijving bedraagt 2.000,- euro. De basisversie wordt alleen met 2WD geleverd.

Lexus NX wit hybrid 2015 10

In Nederland zal de NX 300h Business Line Pro de meeste kopers trekken. De NX 300h Business Line Pro is onder meer standaard voorzien van een smartphone wireless charger voor het gemakkelijk draadloos opladen van de mobiele telefoon. Keyless entry, parkeersensoren en ‘Tahara leder’ met stoelverwarming zijn eveneens standaard. De Business Line Pro is leverbaar vanaf € 54.900,-.

Lexus NX wit hybrid 2015 02

Het sportieve topmodel F Sport Line wordt altijd geleverd met AWD. Het onderstel beschikt over Adaptive Variable Suspension en een Anti-Divingsystem. Ook All Speed Adaptive Cruise Control is standaard aan boord. De F Sport Line is herkenbaar aan extra scherp vormgegeven bumpers en grille, F Sport aluminium wielen en privacy glass.

Binnenin zijn onder meer speciale sportstoelen, F Sport stuurwiel met paddle shifters, aluminium pedalen én Lexus’ meest uitgebreide navigatiesysteem te vinden. De F Sport Line staat voor 67.900,- euro op de prijslijst.

Lexus NX wit hybrid 2015 01

De President Line laat weinig opties meer over. Ook hier het Anti-Divingsystem en All Speed Adaptive Cruise Control. Zelfs zaken als een high end Mark Levinson audiosysteem met 14 speakers, Lexus’ meest uitgebreide navigatiesysteem, een 360° parkeercamera voor relaxte parkeermanoeuvres, een full colour Head Up Display en Lane Keep Assist zijn standaard. In het interieur is keuze uit twee prachtige houtsoorten; Bamboo of Black Shimamoku. De President Line staat voor € 72.900,- op de prijslijst.

De Lexus NX staat vanaf Oktober bij de dealer.

Lexus NX wit hybrid 2015 09 Lexus NX wit hybrid 2015 07

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: