Limited Edition Lifestyle | Afscheidsmodellen van de BMW 1-serie Coupé en Cabriolet (E82/E88)

Langzaam nadert inmiddels het productie einde van de BMW 1-serie Coupé (E82 LCI) en de 1-serie Cabriolet (E88 LCI). Nog voor het einde van volgend jaar wordt namelijk alvast de opvolger van de Coupé voorgesteld, die vanaf dan als 2-serie (F22) door het leven zal gaan.

Tijdens de komende NAIAS AutoShow in Detroit presenteert BMW daarom van beide modellen de Limited Edition Lifestyle versie. Deze versies van de 1-serie zullen met de nodige accessoires en in drie kleuren geleverd worden waarvan Mineraalwit er eentje is. Velgen in de maat 18”-inch zijn standaard.

De 1-serie Cabriolet krijgt ook nog een bruine kap met zilverkleurige pigmenten wat volgens BMW voor interessante lichteffecten zou moeten zorgen.

Binnenin vinden we Fineline Stream interieurlijsten en bruin leer met contrasterende stiksels om de exclusiviteit te benadrukken.

Meer informatie is nog niet bekend, ook niet of deze gelimiteerde modellen naar Nederland komen. Wordt ongetwijfeld vervolgd in het eerste kwartaal van volgend jaar.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: