Mansory neemt Rolls-Royce Ghost Series II onder handen

Laat ik dit artikel beginnen met het feit dat over smaak niet te twisten valt. Tuner Mansory lijkt het daar volkomen mee eens en heeft voor de gelegenheid de gefacelifte Ghost eens goed onder handen genomen.

Mansory Rolls-Royce Ghost Series II bordeux rood goud 2014 02

Afgezien van een setje nieuwe velgen en de nodige kleuraanpassingen, waar je uiteraard een mening over moet hebben, verandert er onder de motorkap gelukkig ook nog wat. Zo werden de af fabriek aanwezige 570Pk en 750Nm trekkracht wat verhoogd en dankzij nieuwe software naar 652Pk en 1.050Nm getild.

Mansory Rolls-Royce Ghost Series II bordeux rood goud 2014 05

Dit heeft natuurlijk ook gevolgen voor de topsnelheid die voortaan 280 km/h bedraagt. Een sportonderstel (-50mm) moet daarbij garant staan voor een wat sportiever rijgedrag, want om sportief te rijden moet iedereen volgens Mansory kennelijk maar een Ghost kopen.

Over de prijs is niets bekend, maar laten we eerlijk zijn: mocht je een Rolls-Royce aan willen schaffen en deze onder handen willen laten nemen, dan is er altijd nog de Bespoke afdeling van het merk zelf.

En die doen het wél met stijl. Of als het dan toch een Mansory voor sportief rijden moet zijn, dan kun je beter deze nemen.

Mansory Rolls-Royce Ghost Series II bordeux rood goud 2014 03 Mansory Rolls-Royce Ghost Series II bordeux rood goud 2014 04

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: