Mansory voorziet Mercedes G-klasse modellen van wat extra testosteron

Op d valreep van dit jaar meldt Mansory ons dat ze een nieuw maatpak voor de Mercedes G-klasse ontwikkeld hebben.

Het maatpak is, zoals we van de tuner gewend zijn, op z’n zachtst gezegd opvallend en onderscheidt zich van eerdere wide-body-kits door nieuw ontworpen spatborden, een optionele dakspoiler en een dakpaneel dat zo overgenomen lijkt van de G500 4×4².

Het dikke maatpak is uiteraard grotendeels van koolstofvezel gemaakt en dankzij de nieuwe spatborden wordt de G-klasse daarmee nog eens 4 centimeters breder. Vier is in dit geval het toverwoord, want het is alweer bijna vier jaar geleden dat Mansory de Speranza & Gronos op basis van de Mercedes G-klasse voor het eerst liet zien.

De huidige kit is een doorontwikkeling op die modellen en leverbaar voor de G350d, G500, G63 en G65 AMG. Ook het interieur kan helemaal naar smaak, of wansmaak in dit geval, ingericht worden. Tenslotte maken velgen in 21”-, 22”- of zelfs 23”-inch en eventuele motorische aanpassingen het plaatje compleet.

De prijs van de kit start bij 18.900,- euro exclusief belasting en montage. Alle overige onderdelen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Het is maar dat je ’t weet…

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: