Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition Concept

Maserati presenteert volgende week op de IAA waarschijnlijk de auto met de langste naam, de Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition Concept. Deze concept is, zoals de naam al doet vermoeden, ontstaan in samenwerking met het Italiaanse modehuis Ermenegildo Zegna.

De buitenkant van deze zakensedan is voorzien van een speciale lak die 'de puurheid van metaal’ zou moeten weergeven dankzij het gebruik van aluminiumpigmenten. Het resultaat is volgens Maserati een bijzonder diepe glans.

Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition bruin beige mokka 2014 03

Ook vanbinnen is deze vierdeurs Maserati onder handen genomen. Zo zijn de stoelen, deurpanelen en hemelbekleding uitgevoerd in extra zacht leder. Mokka en vergrijsd beige voeren qua kleuren daarbij de boventoon.

Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition bruin beige mokka 2014 01

Volgend jaar zullen 100 exemplaren van deze Limited Edition op de markt komen en in 2015 zal de samenwerking uitgebreid worden naar de overige modellen. In 2016 zal de nu gesloten driejarige verbintenis tenslotte een climax krijgen in de vorm van het gezamenlijk aanbieden van complete tailormade interieurs.

Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition bruin beige mokka 2014 02

Respect Copyright!
%d bloggers like this: