Mazda 3 nu ook met 1.5 Sky Activ-G benzine leverbaar

Waar Mazda er eerst voor koos de 3 altijd te voorzien van een 2,0-liter Sky Activ-G met naar keuze 120 of 160Pk, wordt die keuze nu kennelijk herzien.

Want na eerst te hebben aangegeven dat de 1,5-liter Sky Activ-G-benzinemotor voorzien van 100Pk niet in ons land op de markt zou verschijnen, staat deze versie nu toch in de prijslijsten en wel voor een bedrag van 19.990,- euro. Daarmee heeft de Mazda 3 voortaan dus een basisversie die minder dan 20 mille kost.

Mazda3 toebehoren accessoires rood sport 201401

Die basisversie wordt dan wel een magere S-uitvoering die echter wel voorzien is van airconditioning, een multifunctioneel stuurwiel, boordcomputer, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, Hill Launch Assist en i-Stop-technologie.

Voor 5.000,- euro meer staat de TS-versie op de oprit die naast bovengenoemde zaken nog over climate control, cruise control, Smart City Brake Support, middenarmsteunen voor en achter, Mazda’s MZD Connect inclusief 7”-inch display, lederen stuurwiel, pookknop en handremhandel en aan de buitenkant 16”-inch lichmetalen velgen beschikt.

De TS-versie met de 120Pk sterke 2,0-liter benzine is dan overigens nog maar 1.000,- euro verwijderd.

Voor de volledigheid melden we nog je wel even dat de bij dit artikel afgebeelde 3 niet die basisversie is, maar eentje die voorzien is van de nodige extra's aan de buitenkant. Meer daarover vind je hier.

Mazda3 toebehoren accessoires rood sport 201404

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: