Mazda 6 Sportbreak weer met 20 procent bijtelling leverbaar

Net na de introductie had Mazda ‘m al even, een 6 Sportbreak met 20% bijtelling, maar dankzij de nieuwe CO2-regels werd de uitstoot van die versie te hoog voor die bijtellingscategorie.

Daar heeft Mazda nu iets aan gedaan, want door de CO2-uitstoot van de 2,2-liter SkyActiv dieselmotor met 150Pk en handgeschakelde zesbak in de 6 Sportbreak te verlagen valt de model nu opnieuw in de  bijtellingsklasse van slechts 20%. Omdat dit belastingvoordeel ook aan de consument doorberekend wordt, dalen de prijzen van de verschillende Sportbreak-versie met ongeveer 1.000,- euro.

Mazda 6 WG1

Daarnaast grijpt Mazda deze gelegenheid aan om twee nieuwe Lease-uitvoeringen in de markt te zetten. De SkyLease beschikt standaard over zaken als een geïntegreerd Mazda-navigatiesysteem met TomTom software, Bluetooth, spraakbesturing, parkeersensoren achter, City Safety veiligheidssysteem, cruise control, dual zone climate control en 17”-inch velgen. De SkyLease is er vanaf 31.990,- euro.

Mazda 6 int1

Nog meer gemak biedt de SkyLease+ versie. Deze biedt naast de eerder genoemde zaken nog Bi-Xenon koplampen met adaptieve bochtenverlichting, LED-dagrijverlichting, Lane Departure Warning systeem, dodehoek detectie en automatisch grootlicht. Ook stoelverwarming en parkeersensoren voor ontbreken niet.

Mazda 6 WG4

Respect Copyright!
%d bloggers like this: