McLaren Special Operations doet 650S en 12C

Exclusief maatwerk is ‘hot’ dus nam de personalisatie-afdeling van McLaren, Special Operations, de 650S eens goed onder handen.

De MSO 650S Coupé Concept is daarbij voorzien van de nodige accessoires waarvan enkele overigens nog niet eens te koop zijn. Meest opvallende aan deze concept zijn de kleur en de achterkant.

Om maar met die eerste te beginnen, het gaat hier om een speciaal ontwikkelde kleur zwart onder de naam Agrigan Black’, een kleur die in fel licht rode accenten blijkt weer te geven vanwege de in de lak gebruikte rode metaaldeeltjes.

McLaren Special Operations MSO 650S 12C Agrigan zwart 02

De achterkant is voorzien van een diffuser die sprekend lijkt op die van de McLaren P1. De 650S had al de voorkant van dat model, dus dankzij de bespoke-afdeling is het nu mogelijk om een “mini-P1” samen te stellen.

Verder worden twee lichtere sportstoelen (-15kg) zonder verstelbare leuning en met een lagere zit gemonteerd. Samen met de nieuwe sideblades van carbon fiber, de motorcovers, de splitter onder de voorbumper, de airbrake en de verschillende interieuraccenten van datzelfde materiaal kan zo een uiterst smakelijk snoepje samengesteld worden voor de gefortuneerde klanten.

McLaren Special Operations MSO 650S 12C Agrigan zwart 04

Zo kosten de sideblades bijvoorbeeld ruim 6200,- euro en de diffuser bijna 9 mille extra. Overige prijzen zijn nog niet bekend, maar McLaren laat vast weten dat de aanpassingen naast de 650S en 650S Spider ook op de 12C en z’n dakloze broertje passen.

McLaren Special Operations MSO 650S 12C Agrigan zwart 03 McLaren Special Operations MSO 650S 12C Agrigan zwart 05 McLaren Special Operations MSO 650S 12C Agrigan zwart 06 McLaren Special Operations MSO 650S 12C Agrigan zwart 07

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: