McLaren Special Operations op Pebble Beach met 650S en P1

De Special Operations afdeling van McLaren presenteert tijdens het komende prestigieuze Pebble Beach Concours d’Elegance een one-off P1 en een aangepaste 650S Spider.

Deze unieke P1 is één van de 375 stuks en speciaal gebouwd voor een klant in Noord-Amerika. Die liet de in Stirling Grey gespoten P1 voorzien van de nodige persoonlijke accenten. Zo zijn de remklauwen, de zuigers van het spoilermechanisme en een aantal logo’s in oranje uitgevoerd, terwijl de grille voorzien is van een zilveren afwerking.

McLaren Special Operations MSO P1 Spider Sterling grijs goud oranje Pebble Beach 2014 04

Een hint naar het verleden zijn de hitteschilden zoals die voor de motorruimte en uitlaat worden gebruikt. Deze zijn, net zoals in de legendarische F1 het geval was, op speciaal verzoek voor deze, niet nader genoemde, klant voorzien van 24-karaats bladgoud omdat dat als beste als hitteschild werkt.

Binnenin zien we naast het nodige carbon en alcantara dezelfde oranje accenten terugkomen. Daarnaast neemt MSO ook nog een blauwe 650S Spider mee, maar daar kun je hier meer over vinden.

McLaren Special Operations MSO P1 Spider Sterling grijs goud oranje Pebble Beach 2014 03 McLaren Special Operations MSO P1 Spider Sterling grijs goud oranje Pebble Beach 2014 01 McLaren Special Operations MSO P1 Spider Sterling grijs goud oranje Pebble Beach 2014 06 McLaren Special Operations MSO P1 Spider Sterling grijs goud oranje Pebble Beach 2014 05

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: