Meer beeld van de nieuwe Lexus LS, LS 500h met hybride-technologie staat in Genève

Lexus onthult op de komende Autosalon van Genève (9-19 maart 2017) de nieuwe hybride topklasse sedan LS 500h. Het werelddebuut volgt kort na dat van de LS 500 met twin-turbo 3,5-liter V6 in Detroit.

Volgens de allerbeste Japanse traditie

De volledig nieuwe luxury limousine LS 500h met hybride technologie kent hetzelfde gedurfde design als de eerder gepresenteerde LS 500 en is gebouwd volgens de allerbeste Japanse traditie. De LS is lager, breder, langer en spannender dan zijn voorganger.

Het gedurfde design en het silhouet als van een stijlvolle coupé sluiten naadloos aan op Lexus’ nieuwste designtaal. De LS staat op een verlengde versie van het volledig nieuwe platform GA-L (Global Architecture for Luxury Vehicles); de LC staat op hetzelfde platform.

Dat heeft een laag zwaartepunt en is het stijfste platform dat Lexus ooit ontwikkeld heeft. Het zet nieuwe standaarden wat betreft ‘handling’, rijcomfort en het maakt de nieuwe LS tot de stilste generatie ooit.

Nieuwe wereldwijde communicatiestrategie

De LS 500h is de nieuwste vertegenwoordiging van Lexus’ onderscheidende en gedurfde designtaal. De Lexus stand in Genève sluit hier volledig op aan. Het design hiervan is een primeur voor Europa en representeert Lexus’ nieuwe wereldwijde communicatiestrategie en de prikkelende pay-off ‘Experience Amazing’.

Om dat een beetje kracht bij te zetten hebben we ook nog wat meer foto's van de nieuwe LS zonder hybride-technologie voor je, dan kun je dit alternatief voor de Audi A8, BMW 7-serie en de Mercedes S-klasse eens wat meer in detail bekijken.

Alles wat je verder over de nieuwe LS moet weten lees je hier.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: