Mercedes-Benz SLS AMG GT komt nog voor kerstmis

Goed voor het geval dat je dit jaar de oudejaarsloterij mocht winnen. Mercedes heeft aangegeven dat de nieuwe SLS AMG GT nog voor het eind van het jaar bij de dealer in de showroom verwacht kan worden.

De Coupé versie kost je net geen 280 duizend euro, 279.966,- om precies te zijn. De open variant kost bijna 10.000 euro meer, namelijk € 289.213. Dat is overigens rond de 17.000 extra ten opzichte van de niet GT variant. Mocht je dus inderdaad de oudejaarsloterij gewonnen hebben dan hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken en bestel je beter meteen de GT variant.

Voor dat geld krijg je AMG's fameuze 6,3 liter V8 motor die in de GT 591Pk en 650Nm koppel levert. Hiermee knal je in 3,7 seconden naar de 100 km/h en als je nog even wat extra gas geeft zit je in 11,2 seconden op het dubbele. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 320 km/h.

Overigens nog een kleine tip mocht je daadwerkelijk tot bestellen over gaan: bestel meteen het geweldige Bang & Olufsen BeoSound AMG High-End Surround-Soundsystem en het exclusieve Designo Leder pakket mee. Dan heb je echt niks te klagen, je krijgt de V8 motorsound er gratis bij en heb je de ideale cruizer voor de Alpenpassen te pakken...

Respect Copyright!
%d bloggers like this: