Mercedes introduceert sportieve accessoires voor de A-klasse

Mercedes introduceert op de Autosalon van Genève een aantal sportieve accessoires voor de A-klasse. BMW had met de M-Performance lijn natuurlijk al de nodige sportieve accessoires voor hun modellen en Mercedes kon niet achterblijven.

Voor diegenen die dus géén A45 AMG kunnen betalen en toch hun A-klasse een sportief uiterlijk willen geven is er dus hoop. En die hoop ziet er, afgezien van de bestickering natuurlijk, niet eens zo heel slecht uit.

Mercedes A-klasse 180 Sport Accessoires 1

De A-klasse op de foto’s is voorzien van diverse accessoires zoals een dikke voorspoiler, achterspoiler en een achterbumper met diffusor look. Uitgevoerd in Polar Silver en met afneembare carrosseriedelen in Jupiter red ziet de A-klasse er sportief uit. Het blijft echter voorlopig bij uiterlijk vertoon want enige vorm van motortuning is niet aangekondigd.

Mercedes A-klasse 180 Sport Accessoires 3

Wel verkrijgbaar zijn nog een sportievere voorwielophanging, diverse lichtmetalen velgen en rood gelakte remklauwen. Vink je alles op deze lijst aan ben je in Duitsland ongeveer 6.000,- euro kwijt, in Nederland zal dat wel richting de 8.000,- euro gaan.

Mercedes A-klasse 180 Sport Accessoires 5

Respect Copyright!
%d bloggers like this: