Mercedes lanceert accessoire programma voor nieuwe S-klasse

Mercedes heeft aangekondigd dat het een accessoire programma voor de nieuwe S-klasse ontwikkeld heeft. Naast het AMG-exterieurpakket waarvan we al eerder foto’s hadden zijn nu de rest van de accessoires leverbaar.

Daaronder zijn ongeveer een tiental velgen designs, variërend in grootte tussen de 17”- en 20”-inch. Ook verschillende adapters voor allerhande telefoonmerken zijn af fabriek leverbaar, net zoals wit verlichte instaplijsten en een achterspoiler.

Mercedes Benz S-klasse accessoires dakkoffer velgen W222 2014 AMG 05

Voor de mensen die graag van een lekker geurtje in de auto houden en het optionele Air Balance pakket tijdens de bestelling aangevinkt hebben, zijn er nu vier verschillende geuren leverbaar. De eerste geur is “FREESIDE MOOD” en die wordt standaard meegeleverd. De overige geuren zijn NIGHLIFE-, DOWNTOWN- und SPORTS-MOOD.

Mercedes-Benz Accessories, Zubehör für die neue S-Klasse, Merc

Voor degene die vindt dat de S-klasse nog niet over voldoende transportcapaciteiten beschikt zijn er nog een dakdragersysteem met bijbehorende dakkoffer en twee verschillende fietsendragers.

Mercedes Benz S-klasse accessoires dakkoffer velgen W222 2014 AMG 04

De eerste is een versie waar maximaal twee fietsen op getransporteerd kunnen worden, de tweede is een versie speciaal voor drie fietsen.

Alle accessoires zijn per direct te bestellen en leverbaar.

Mercedes Benz S-klasse accessoires dakkoffer velgen W222 2014 AMG 06

Respect Copyright!
%d bloggers like this: