Mercedes levert A45, CLA45, CLA45 Shooting Brake en GLA45 4-Matic AMG als Yellow Night Edition

Met de modellen A45, CLA 45, CLA 45 Shooting Brake en de GLA45 4-Matic spreekt Mercedes-AMG nieuwe doelgroepen aan en levert zo een flinke bijdrage tot het succes van het sportwagen- en performancemerk.

Nu viert de onderneming uit het Duitse Affalterbach het succes van zijn bestsellers met de exclusieve Yellow Night Edition, die voor alle vier de compacte modellen leverbaar is. De Yellow Night Edition onderscheidt zich door een extra sportieve uitrusting.

De speciale modellen worden uitsluitend geleverd in de lakkleuren nachtzwart of kosmoszwart en zijn herkenbaar aan hun unieke combinatie van matgrafietgrijze en gele applicaties. De matzwarte lichtmetalen velgen met gele velgrand en de zwarte dubbele AMG-lamel in de grille onderstrepen de exclusieve uitstraling.

Gele accenten zijn te vinden op de voorskirt, de buitenspiegels, de dorpelverbreders, de achterdiffusor en de achterspoiler (bij de A45 en GLA45). Daarnaast benadrukken de AMG-sportstrepen (folie) in matgrafietgrijs op de motorkap, het dak, de achterklep en de zijkanten van de auto het bijzondere karakter.

Ook het interieur wordt gekenmerkt door een omvangrijke uitrusting en gele kleuraccenten. De AMG Performance-stoelen in lederlook ARTICO/microvezel DINAMICA bevatten gele accenten, net als het AMG Performance sportstuur in microvezel DINAMICA, de achterbank, het dashboard, de zijpanelen (alleen bij de CLA 45) en de armsteunen.

Kenmerkende elementen zijn verder de grafietgrijze dorpelverbreders met geel AMG-logo, de vloermatten met gele piping en geel AMG-logo alsmede de gele ringen om de luchtuitstroomopeningen.

Tot de standaarduitrusting van de Yellow Night Edition behoren het aerodynamicapakket, het nightpakket, het licht- en zichtpakket, de sfeerverlichting, de Performance-stoelen met memoryfunctie en het AMG Performance-stuurwiel in zwart microvezel DINAMICA met gele 12-uur-markering in nappaleder, applicatie op het stuurwiel in zilverchroom met ‘AMG Edition’-embleem en gele contrastsiernaden.

Als optie is het AMG DYNAMIC PLUS-pakket leverbaar, terwijl de Edition ook met andere opties nog verder kan worden geindividualiseerd. De Yellow Night Edition-modellen kunnen per direct worden besteld. De consumentenprijzen inclusief afleverkosten zijn als volgt:

  • A 45 4-Matic Yellow Night Edition € 78.070,-
  • CLA 45 4-Matic Yellow Night Edition € 82.669,-
  • CLA 45 4-Matic Shooting Brake Yellow Night Edition € 83.273,-
  • GLA 45 4-Matic Yellow Night Edition € 89.073,-

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: