Mercedes viert verjaardag met G-Klasse Edition 35

Mercedes heeft wat te vieren, want de G-klasse bereikt dit jaar de respectabele leeftijd van 35 jaar. Tijd voor een actiemodel dus en dat model gaat door het leven als de Edition 35. Hoe origineel.

De G-klasse Edition 35 is te herkennen aan zwarte details aan de buitenkant, waaronder de voor- en achterbumper, de randen van de wielkasten, de spiegelkappen en het dak.

„Otto“ and G-Class Edition 35

Ook de 18”-inch lichtmetalen velgen in een vijfspaaks design zijn van deze donkere kleur voorzien om een mooi contrast met de verder witte carrosserie te vormen. Mocht je een geheel zwarte of zelfs zilveren buitenkant willen dan is dat ook mogelijk.

Verder is de Edition 35 standaard voorzien van de nodige extra’s waaronder het Chrome- en Sportpakket, lederen bekleding en een AMG Sportstuur.

De jubileumuitvoering wordt geleverd als G500 of als G350 BlueTec. Volgens Mercedes Nederland staat het model in het eerste kwartaal van het volgend jaar in de showroom.

Prijzen zijn nog niet bekend, maar een bedrag van rond de 120.000,- euro zou best eens reëel kunnen zijn gezien de Duitse prijzen die bij minimaal 101.000,- euro beginnen voor de G350.

„Otto“ and G-Class Edition 35 „Otto“ and G-Class Edition 35

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: