Mercedes voorziet simpele C-klasse van AMG-Sportpakket

Voor wie wel de looks, maar niet het prijskaartje van een C450 AMG Sport wil hebben, heeft Mercedes een oplossing.

In de vorm van een nieuw accessoirepakket brengt Mercedes namelijk het uiterlijk van de op twee na sportiefste C-klasse (na C63 en C63S AMG) ook beschikbaar voor de minder gemotoriseerde varianten.

Het pakket bestaat uit een frontsplitter, zijskirts, gerestylede achterbumper met diffuser en een achterspoiler. Alle componenten zijn daarbij in het hoogglanszwart uitgevoerd.

Eén en ander wordt pas bij de dealer gemonteerd en is daarom naar verluidt ook achteraf nog te monteren. Mercedes geeft daarbij aan dat het pakket speciaal ontwikkeld is om de onderdelen in een zo kort mogelijke tijd te monteren.

Om te beginnen worden de onderdelen leverbaar op de Sedan, maar uiteraard volgt de Estate snel. Daarna volgen de C-klasse Coupé, waar we trouwens over een maand alles van weten, terwijl volgend jaar de C-klasse Cabriolet ook meteen volgt.

Over een prijs is nog niets bekend, maar mocht je interesse hebben: neem dan de versie zonder de striping en met de meerspaaks AMG-velgen.

Exklusives AMG Zubehör für C-Klasse Modelle mit AMG Line und C 450 AMG 4MATIC Exklusives AMG Zubehör für C-Klasse Modelle mit AMG Line und C 450 AMG 4MATIC Exklusives AMG Zubehör für C-Klasse Modelle mit AMG Line und C 450 AMG 4MATIC Exklusives AMG Zubehör für C-Klasse Modelle mit AMG Line und C 450 AMG 4MATIC

 

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: