Met een gouden randje: dit is de BMW M4 Concept

In Pebble Beach presenteert BMW vandaag een conceptversie van de toekomstige M4 en wel één met een gouden randje.

Want als je weet dat productieversie over een kleine maand z’n premiere beleeft op de IAA in Frankfurt, dan kan het bijna niet anders dan dat deze in “Aurum Dust” gespoten concept gewoon “the real deal” is.

BMW M4 Concept Pebble Beach Goud Aurum Dust F82 2013 2014 02

Misschien denk je dat je deze kleur al eerder op een M3 gezien hebt, bijvoorbeeld op de E46 maar dat was Phoenix geel, volgens BMW toch echt een andere kleur. Of deze nieuwe kleur straks ook daadwerkelijk te bestellen is, staat echter nog in de sterren.

BMW M4 Concept Pebble Beach Goud Aurum Dust F82 2013 2014 06

Ten opzicht van de normale 4-serie is deze M4 Concept te herkennen aan de aangepaste voorkant. Daaronder natuurlijk een M-grille die we al kennen van de M5 en M6 en een frontsplitter. Aan de achterkant vinden we natuurlijk een diffuser en vier uitlaatpijpen. De motorkap is weer voorzien van een powerdome.

Het dak is van Carbon (net zoals bij de legendarische CSL), waarbij de 3-strepen in de kleuren van M-GmbH nieuw zijn. Ook hier is niet van bekend of ze het productiestadium halen.

BMW rept in Pebble Beach met géén woord over de specificaties, die houden ze nog een kleine maand geheim. Wordt vervolgd op de IAA dus. Tot die tijd zul je het met deze versie moeten doen.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: