MINI presenteert drie manieren om te gaan kamperen

Het is weer vakantietijd en bij MINI hebben ze dan kennelijk teveel tijd over want het merk presenteert met een drietal studiemodellen hoe je met een MINI op vakantie zou kunnen gaan.

Uiteraard speelt het merk daarbij handig op de behoefte aan avontuurlijke vakanties in. Zo zijn er de MINI Countryman ALL4 Camp, Clubman Camper en de MINI Cowley Caravan die elk hun eigen kwaliteiten hebben. Het slechte nieuws maar meteen: het blijft bij studiemodellen, er zijn géén plannen voor productie.

De meest stoere versie is natuurlijk de Countryman ALL4 Camp die met z’n uitklapbare daktent, extra reservewiel en permanente vierwielaandrijving zo geschikt lijkt om zelf eens de Dakar rally te doen of om op expeditie in Mongolië te gaan.

Behoor je wat meer tot de windsurf-generatie dan is de Clubman Camper je eerste keus. Volgens MINI is het de kleinste camper ter wereld, want hij beschikt niet alleen over een douche maar ook over een keukentje.

Neem je liever iemand mee dan is er nog de MINI Cowley met Caravan. Daarmee heb je de beschikking over twee echte slaapplaatsen, een koelkast met diepvries en een gasfornuis.

Doe mij maar een hotel.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: