Mitsubishi Outlander PHEV nu gratis met X-Line

Mitsubishi mag dankzij de gunstige bijtelling voor de Outlander PHEV terugkijken op een zeer succesvolle periode in ons land.

Maar dankzij alle discussie over de bijtelling zou dat zomaar eens kunnen veranderen, want wie wil straks nog een PHEV rijden als je er veel meer moet betalen?

Mitsubishi Outlander PHEV. X-line Cool Silver Zilver 2015 07

Reden voor de Japanners om het model weer eens in de schijnwerpers te zetten en te melden dat de Outlander als PHEV voortaan gratis te voorzien is van het X-Line pakket dat bestaat uit een aangepaste grille, zwart omrande mistlampen en bumperschilden, zogenaamde skidplates, voor én achter.

Ook de wielkasten, onderkant van de bumpers en dorpels zijn voor een stoer off-roda uiterlijk uitgevoerd in het zwart. Die wielkasten moeten dan wel gevuld zijn met minimaal 18”-inch velgen maar die zijn niet gratis. Die zijn onderdeel van de X-line Executive Edition, waar wel extra voor betaald moet worden. Ook extra kost de nieuwe afgebeelde kleur Cool Zilver.

Mitsubishi Outlander PHEV. X-line Cool Silver Zilver 2015 04 Mitsubishi Outlander PHEV. X-line Cool Silver Zilver 2015 03 Mitsubishi Outlander PHEV. X-line Cool Silver Zilver 2015 02 Mitsubishi Outlander PHEV. X-line Cool Silver Zilver 2015 01 Mitsubishi Outlander PHEV. X-line Cool Silver Zilver 2015 05

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: