Mitsubishi voorziet Outlander van facelift, PHEV uitgezonderd

Mitsubishi heeft de Outlander voorzien van een lichte facelift en dat zal niemand opvallen want deze facelift wordt alleen doorgevoerd op de normale modellen en die verkopen in Nederland niet echt.

De wel goed verkopende PHEV-hybride blijft namelijk verstoken van deze facelift en die neemt bijna de totale verkoop van het Outlandergamma voor z’n rekening.

Mitsubishi Outlander Facelift 2015 rood niet voor PHEV 02

De nieuwe Outlander is te herkennen aan de gewijzigde grille dagrijlichten in de koplampunits die voortaan van een matzwart en chromen achtergrond voorzien zijn, LED achterlichten en zilverkleurige dakrails. De 4WD-uitvoeringen zijn daarnaast nog voorzien van zwarte sierlijsten rond de wielkasten en zilverkleurige skid plates voor en achter en uiteraard zijn er nieuwe 18”-inch velgen.

Mitsubishi Outlander Facelift 2015 rood niet voor PHEV 04

Verder is het onderstel onder handen genomen voor meer rijcomfort en is de CVT-automaat voorzien van een nieuwe afstelling. Tegelijk is de uitrusting aangepast. Zo is de derde zitrij voortaan standaard, net zoals een bandenspaningcontrolesysteem en een schakelindicator.

Prijzen starten bij 29.990,- euro voor de 7-zits 2.0 liter benzine Clear Tec Business Edition 2WD met standaard automatische CVT-transmissie.  Daarnaast zijn er nog drie uitvoeringen: de Business Edition 4WD, de Instyle 2WD en de Instyle 4WD. De voordeligste diesel is met een prijs van net geen 35 mille de 2.2 Di-D ClearTec Business Edition 2WD.

Mitsubishi Outlander Facelift 2015 rood niet voor PHEV 03

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: