„Museumwinter“ van 25/11 tot 16/03 in het Mercedes-Benz Museum

Wanneer het aan het eind van November koud begint te worden wordt in Duitsland meestal het startschot voor de traditionele kerstmarkten gegeven. Dat geldt ook voor het Mercedes-Benz Museum waar aan het eind van November altijd de “Museumwinter” begint.

Tot aan 16 Maart van het volgende jaar vinden er diverse tentoonstellingen en activiteiten op het gebied van kunst en culinair plaats. Daarnaast zijn er twee verschillende exposities te zien die de Mercedes liefhebber eigenlijk niet kan missen. De eerste is de “Mille Miglia” expositie (nog tot 6 Januari), de tweede is “45 jaar AMG, 45 jaar Driving Performance” (nog tot 20 Januari).

Nieuw is de open-air “Winter Wunder Wald” kerstmarkt. Deze markt is van dinsdag tot en met zondag geopend van 12 tot 18 uur en bestaat uit een dennenbos met levensgrote dieren en stemmen. In het middelpunt staat een 100 jaar oude draaimolen. Speciaal voor kinderen is er een designworkshop waar ze kennis maken met het vak van auto-ontwerper en hun eigen auto van de toekomst kunnen ontwerpen. Het Winter Wunder Wald is tot 23 December geopend.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: