Na e-Up! nu ook abonnement voor Volkswagen e-Golf

De vijfdeurs e-Golf staat eind deze maand bij de Volkswagen-dealer en kan vanaf volgende week worden besteld. Net als de e-Up! wordt ook de e-Golf leverbaar met een Easy Electric abonnement.

Daarmee is de -Golf te rijden voor een vast maandbedrag van 685,- euro inclusief BTW - op basis van 10.000 km/jaar en een looptijd van 4 jaar. Dan is echter wel alles inbegrepen: de auto, onderhoud, verzekering, een thuislaadpunt en voor 10.000 kilometer aan groene stroom via HollandseWind van Eneco.

Der neue Volkswagen e-Golf

Voor verre vakanties staat drie weken per jaar een ruime Golf Variant klaar – óók inbegrepen in het maandbedrag. Volkswagen Leasing biedt zakelijke rijders hetzelfde uitgebreide dienstenpakket aan voor 499,- euro per maand exclusief BTW. Voor de vakantieauto geldt dan een meerprijs van 66,- euro per maand.

De e-Golf heeft een 115Pk sterke elektromotor en een batterij met een capaciteit van 24,2 kWh. Daarmee komt hij tot 190 kilometer ver. In theorie dan, want in de praktijk komt de actieradius eerder ergens tussen de 130 en 180 kilometer uit. Daarbij kan de sprint naar de 100 km/h in 10,4 seconden worden afgelegd. De topsnelheid bedraagt 140 km/h.

Der neue Volkswagen e-Golf

Het gemiddelde elektriciteitsverbruik van 12,7 kWh 100 km betekent dat de energiekosten per 100 km nog geen 3 euro bedragen (2,79 euro bij 0,22 euro/kWh). Het laden van de accu’s kan via het stopcontact, een laadpunt of een snellader. In het laatste geval is binnen een half uur 80% van de accu ‘gevuld’. 

Standaard beschikt de e-Golf onder andere automatische airconditioning, Radio Navigatiesysteem Discover Pro met 20,3 cm aanraakscherm, Car-Net online diensten - inclusief app, cruise control, LED-verlichting voor en achter, BlueTooth-telefoonvoorbereiding met spraakbediening en lichtmetalen wielen. 

BMW-M5-30-Jahre-Edition-2014-Sondermodell-Frozen-Dark-Silver-10 Der neue Volkswagen e-Golf Der neue Volkswagen e-Golf Der neue Volkswagen e-Golf

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: