Niet voor ons land: Volkswagen Passat Alltrack

Het was natuurlijk allang géén geheim meer dat de nieuwe Volkswagen Passat ook als Alltrack zou verschijnen.

De Duitsers hebben inmiddels de eerste informatie en foto’s vrijgegeven en helaas moeten we Ko de Boswachter, Dorian de Windsurfer, Bart de Mountainbiker en Nicole de Snowboardster teleurstellen, want dit opgetuigde model zal, net als de Golf Alltrack, niet naar ons land komen.

Volkswagen Passat Alltrack Bi-TDI 4-Motion TSI Oranje 2016 12

In de Alpenlanden Oostenrijk en Zwitserland en de landen om ons heen zal de Passat Alltrack vanaf September echter wel leverbaar zijn en dan voorzien van het traditionele sausje: een grotere bodemvrijheid, de nodige plastic onderdelen om een robuuster uiterlijk te creëren, een nieuw setje lichtmetaal en 4-Motion vierwielaandrijving.

De Passat Alltrack wordt daar leverbaar met naar keuze een vijftal motoren, waarvan twee benzinemotoren. Dat zijn de 150Pk sterke 1.4 TSI en de 2.0 TSI met 220Pk. De overige drie motoren zijn diesels met elk een inhoud van 2,0-liter. De vermogens daarvan zijn 150, 190 en 240Pk.

Het publieksdebuut van de Passat Alltrack vindt natuurlijk tijdens de Autosalon van Genève begin Maart plaats.

En PON, zeg nou zelf, is het niet vreemd dat wel de Audi Allroad-modellen, maar niet de Volkswagen Alltrack-modellen op de prijslijsten in ons land staan? Of vinden jullie dat kopers maar moeten uitwijken naar deze grote station van de concurrentie?

Volkswagen Passat Alltrack Bi-TDI 4-Motion TSI Oranje 2016 01 Volkswagen Passat Alltrack Bi-TDI 4-Motion TSI Oranje 2016 03 Volkswagen Passat Alltrack Bi-TDI 4-Motion TSI Oranje 2016 09 Volkswagen Passat Alltrack Bi-TDI 4-Motion TSI Oranje 2016 07 Volkswagen Passat Alltrack Bi-TDI 4-Motion TSI Oranje 2016 05

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: