Nieuwe Bond-film zit vol met Aston Martin, Jaguar en Land Rover modellen

Spectre, die nieuwe James Bond film die vanaf Oktober dit jaar in de bioscoop te zien is, zal boordevol zitten met modellen van Britse makelij.

Naast de reeds eerder gepresenteerde Aston Martin DB10 komen er namelijk ook nog de nodige geprepareerde Jaguar's en Land Rover's voorbij.

Na in Die Another Day al een sterk aangepaste Jaguar XKR te hebben ingezet en in de openingsscène van Skyfall met een Land Rover Defender te hebben opgetreden, hebben de Britten kennelijk de smaak te pakken en dus staat er het nodige te gebeuren op autogebied in de nieuwe 007.

James Bond 007 Spectre auto's Land Rover Jaguar Aston Martin 03

Zo zullen in Oostenrijk de Range Rover Sport SVR en de bigfootuitvoering van de Land Rover Defender in actie komen. De laatste staat zelfs op 37”-inch offroad banden voor een spectaculair uiterlijk.

Nog spectaculairder wordt het in Italië, want het is de bedoeling dat een Jaguar C-X75 gebruikt zal worden in een achtervolgingsscène met de genoemde Aston Martin DB10. Of die achtervolging daar doorgaat is op z’n minst zeker, want naar verluidt geeft het bestuur van de stad Rome voorlopige géén toestemming om daar te mogen filmen.

Wordt vervolgd dus.

James Bond 007 Spectre auto's Land Rover Jaguar Aston Martin 02

Leave a reply