Nieuwe Citroën C4 Picasso geprijsd vanaf € 25.790,-

Deze zomer staat de nieuwe Citroën C4 Picasso voor minimaal 25.790 euro,- bij de dealer, waarbij er keuze is uit vijf verschillende uitrustingsniveaus en zes motoren waarvan vier fiscaal aantrekkelijke diesels.

Eén van die uitvoeringen is de Business-editie, speciaal gericht op de zakelijk rijder. Deze is leverbaar vanaf 26.790,- euro. Citroën vermeldt helaas alleen niet welke motor er dan in zit. De e-HDi 115 diesel met 20% bijtelling komt voor net geen 30 mille in de prijslijsten te staan.

Citroen Picasso 2013 2014 04

De Business-editie beschikt standaard over bochtenverlichting, navigatie inclusief 12”-inch HD-scherm, een achteruitrijcamera, multifunctioneel lederen stuurwiel, 230-Volt aansluiting en keyless entry.

Basisuitvoering is de Attraction die standaard over LED-dagrijverlichting, gescheiden airconditioning, cruise control, een 7”-inch touch screen en elektrische ramen vóór en achter beschikt. Iets luxer is de Tendance versie die 16”-inch velgen, automatische airconditioning, een licht- en regensensor en een parfumeur (ja, inderdaad goed gelezen) aan de standaarduitrusting toevoegt.

Citroen C4 Picasso 2013 01

Na de Tendance volgt de Intensive en tot slot de C4 Picasso Exclusive die standaard beschikt over alle hierboven beschreven items en daar nog een gemotoriseerde achterklep, half-lederen bekleding, automatische parkeerhulp, 3D-LED achterlichten, actieve Cruise Control en 17”-inch lichtmetalen velgen aan toevoegt.

De nieuwe C4 wordt in Juni bij de dealer verwacht. Meer info hier.

Citroen Picasso 2013 2014 01

Respect Copyright!
%d bloggers like this: