Nieuwe Skoda Superb debuteert in Februari 2015

Het aftellen is begonnen: de nieuwe Skoda Superb staat in de startblokken. Het compleet nieuw ontwikkelde vlaggenschip van de Tsjechen heeft recent in Zuid-Europa de laatste testen en inspecties afgerond.

De nieuwe Superb wordt meer dan ooit het absolute topmodel van het Skoda modellengamma. Met een nieuwe designtaal (Vision C), nieuwe verhoudingen, ruimte, innovatieve technologie, rijdynamiek en bouwkwaliteit, schuift de auto op naar het bovenste spectrum van de middenklasse en wordt dus een serieuze kandidaat als je in de markt bent voor een auto als de nieuwe Volkswagen Passat.

De nieuwe, derde generatie Superb biedt maximale functionaliteit in een verbeterd totaalconcept. De voor een Skoda typische binnenruimte en bagage-inhoud is opnieuw toegenomen en zet wederom de benchmark in zijn klasse. Door toepassing van de innovatieve MQB technologie van de Volkswagen Group, brengt de Superb kwaliteiten van auto’s uit hogere segmenten naar de middenklasse.

Skoda Superb test camouflage spionage 2015 02

De nieuwe Superb beleeft medio Februari 2015 zijn wereldpremière in Praag. Kort daarna volgt de presentatie op de Geneva Motor Show, begin Maart. De marktintroductie staat gepland voor medio 2015. De Superb vormt overigens alweer sinds 2001 de top van het Skoda modellengamma.

Tot op heden zijn er meer dan 700.000 exemplaren van de eerste en tweede generatie ŠKODA Superb aan klanten over de hele wereld geleverd.

Skoda Superb test camouflage spionage 2015 03

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: