Nieuwe Volkswagen Caddy kan vanaf nu besteld worden

Deze zomer start Volkswagen met de leveringen van de nieuwe Caddy. De vierde generatie van de populaire bestelwagen is per direct te bestellen vanaf 12.550,- euro. Ondernemers zitten volgens het merk wel goed met de nieuwe Caddy: hij is uiteraard zuiniger, veiliger en comfortabeler dan ooit.

Onder het nieuwe design van de Caddy gaat een enorme laadruimte (3,2 m3 in de Caddy en zelfs 4,2 m3 in de Caddy Maxi) en innovatieve techniek schuil. Met de nieuwste multimedia-/navigatiesystemen zoals het optionele Discover media komt de Caddy altijd op tijd voor elke klus. Voor dit navigatiesysteem zijn updates altijd gratis. De mobiele telefoon is via de USB-aansluiting oplaadbaar en Bluetooth maakt handsfree bellen mogelijk.

Volkswagen Caddy TSI TDI 2015 03

Nóg veiliger
De Caddy is volgeladen met veiligheidstechnologie uit de personenwagens van Volkswagen. Zo zijn vier airbags standaard, net als Multi Collision Braking system, dat vervolgschade voorkomt na een aanrijding. De Caddy is er optioneel ook met zaken als Park Assist, Light Assist (grootlichtassistent), achteruitrijcamera, vermoeidheidsherkenning, adaptieve cruise control (ACC) en Front Assist noodremassistent. Dit systeem verkleint de kans op aanrijdingen, zelfs tot snelheden van 160 km/h. Met deze noodremassistent voor hogere snelheden is de nieuwe Caddy uniek in zijn klasse.

De kracht van zuinig: 2.0 TDI
De nieuwe 2.0 TDI-motoren voldoen aan de Euro 6-emissienorm. De vermogens variëren van 55kW/75Pk tot 110kW/150Pk. Alle versies hebben het standaard een start-/stopsysteem, terugwinning van remenergie en banden met lage rolweerstand.

Handige Caddy
Alle Caddy-modellen hebben standaard een schuifdeur rechts (m.u.v. Caddy Economy), achterdeuren met ruit, veel opbergmogelijkheden, een 12V-aansluiting in het interieur, een scheidingswand, een rubberen vloer in de cabine, zes bindogen in de laadruimte (acht voor de Caddy Maxi), stuurbekrachtiging en dagrijverlichting.

Volkswagen Caddy TSI TDI 2015 04

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: