Nieuwe Volkswagen Passat optioneel met DynAudio

Volkswagen wil met de nieuwe Passat die voorzien is van de laatste technologie natuurlijk weer goede zaken doen.

Ieder onderdeel van de Passat is onder handen genomen en dat geldt dus ook voor de audio- installatie waarvoor het merk weer de hulp inriep van de specialisten van DynAudio.

Aan boord van de nieuwe Passat is voortaan de nieuwste versie van het “Confidence”-systeem te vinden. Dat systeem beschikt, in plaats van tien luidsprekers in de vorige generatie, nu over twaalf luidsprekers. Nieuw zijn een centrale speaker en een subwoofer voor nog meer bas. Daarnaast stijgt het vermogen met 200 watt en komt nu uit op 800 watt.

Dat alles wordt uitgestuurd door een nieuw ontwikkelde 12-kanaals versterker. Novum daarbij is de voor het eerst in de Passat toegepast surround-sound techniek. Net zoals bij de installaties in de grotere modellen van het merk is er keuze uit een viertal voor gedefinieerde klankinstellingen.

“Soft” is speciaal voor MP3’s ontwikkeld, “Speech” voor het voorlezen van hoorboeken en telefoongesprekken, “Dynamic” voor concertweergave en “Authentic” voor het ongefilterd weergeven van het origineel.

De prijs is nog niet bekend maar volgt snel. Alles over de nieuwe Passat vind je hier en hier.

Volkswagen Passat B8 2015 interieur beige 04

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: