Nissan GT-R Nismo nog sneller met N-Attack Package

Dacht je dat Nissan met de GT-R in Nismo-uitmonstering wel zo’n beetje de snelste GT-R die je kunt bedenken op de markt had gezet, dan heb je ’t mis.

Want de Japanners presenteren nu de Nismo voorzien van het N-Attack Package, waarmee Godzilla nog sneller over de Nordschleife zou moeten kunnen rijden. De normale Nismo behoort al tot de vijf snelste productie-auto’s op de ring met een tijd van net over de 7 minuten (7:08), maar je telt natuurlijk pas echt mee als je daar onder kunt duiken.

Het N-Attack Package bestaat uit een opnieuw gekalibreerd differentieel vóór en achter, een aangepaste intercooler en een geoptimaliseerd uitlaatlaattraject. Ook is het formaat van de achterspoiler iets toegenomen, uiteraard ten gunste van meer downforce.

Een ander interessant gegeven is dat Nissan de aanwezige Bilstein-schokdempers vervangen heeft door instelbare exemplaren van Öhlins. Verder is er wat gewicht bespaard maar Nissan houdt nog even voor zich hoeveel dat dan is. Net zoals hoeveel sneller deze GT-R weer geworden is overigens.

Over een prijs en eventuele levertijd is ook nog niets bekend, maar die informatie volgt ongetwijfeld snel.

Nissan GT-R Nismo N-Attack Package 2016 02

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: