Nissan Micra facelift is een feit

Om de aansluiting met z’n belangrijkste concurrenten in het B-segment niet te verliezen introduceert Nissan de vernieuwde Micra.

Zoals te zien zijn de vernieuwingen redelijk bescheiden. De grille, motorkap en bumpers zijn aangepast en geven de Micra weer een fris uiterlijk.

Nissan Micra 2014 blauw 06

Op motorisch gebied blijft alles bij het oude, zowel de 1,2-liter driecilinder voorzien van 80 Pk en de 1,2-liter DIG-S met 98Pk blijven hun werk doen. Standaard overigens gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak, een CVT-automaat is optioneel leverbaar.

Nissan Micra 2014 blauw 03

De nieuwe Micra komt standaard in de Visia uitvoering. Deze beschikt over zaken als elektrische ramen vóór, centrale deurvergrendeling, ABS, ESP, een Radio/CD-speler en AUX- en USB-ingangen.

Ietsje luxer wordt het met de Acenta. Deze voegt onder andere automatische verlichting, mistlampen voor, een regensensor, Bluetooth handsfree en 15”-inch velgen aan de uitrusting toe.

Nissan Micra 2014 blauw 07

Topmodel is de Tekna versie die park assist, parkeersensoren, climate control, keyless start, inklapbare spiegels en een 5,8”-inch touchscreen Nissan Connect systeem met navigatie tot de standaarduitrusting mag rekenen, net zoals 16”-inch velgen.

Optioneel zijn een panoramisch glazen dak en een parkeer assistent leverbaar. Binnenkort volg meer informatie.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: