Nissan neemt 370Z Nismo onder handen incl. video

Na eerder al de tegenwoordig verplichte teaser het internet op geslingerd te hebben presenteert Nissan vandaag de bijgepunte versie van de 370Z in Nismo uitvoering.

De veranderingen voor het nieuwe modeljaar zijn met name aan de buitenkant te vinden. Het uiterlijk moet dankzij de rode accenten op de sideskirts, bumpers en buitenspiegels meer in lijn met de overige Nismo-modellen liggen.

Nissan 370Z Nismo wit 2015 04

Verder is de voorboorbumper vernieuwd waardoor de 3,7-liter V6 zichzelf van wat meer zuurstof kan voorzien en is LED- dagrijverlichting voortaan standaard. De achterspoiler is kleiner geworden en geeft daarmee een wat subtieler voorkomen dan de vorige versie deed. Een nieuw setje 19”-inch velgen in Rays-design maakt het geheel tenslotte compleet.

Onder de kap blijft alles echter wel bij hetzelfde, dat betekent 350Pk aan de achterwielen. Wel werd het onderstel aangescherpt en kan er optioneel voor een zeventraps automaat gekozen worden. Binnenin zijn een nieuw setje recaro’s en een vernieuwd multimediasysteem te vinden.

Wanneer de 370Z Nismo naar ons land komt is nog niet bekend, net zoals de prijs. Wel bekend is dat ‘ie in Juli in de Verenigde Staten in de showroom staat.

 

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: