Nissan prijst Juke Nismo RS, slechts twee opties

De Nissan Juke Nismo RS is op dit moment al te bestellen, maar prijzen waren nog niet bekend. De Japanners maken die nu bekend, met daarbij de opmerking dat het slechts om voorlopige prijzen gaat.

Dat wil zeggen, de genoemde prijzen zijn alleen nog dit jaar geldig, aangezien nog niet helemaal duidelijk is hoe de BPM/autobelasting er volgend jaar uitziet.

Nissan Juke Nismo RS 4x4 antraciet zilver blauw paars 2015 04

Tot het einde van dit jaar staat de 218Pk sterke handgeschakelde, voorwielaangedreven Juke Nismo RS in de showroom te pronken naast een prijskaartje van 33.990,- euro. Daarmee zit deze Nismo qua prijs overigens in de regio van een Volkswagen Golf 7 GTI.

Voor vierduizend euro extra is deze sportieve Juke te voorzien van vierwielaandrijving, maar dan is een automaat ook meteen inbegrepen. Onder de kap is dan ook iets gewijzigd, zo beschikt de 1,6-liter turbomotor in deze versie over 4Pk minder.

Nissan Juke Nismo RS 4x4 antraciet zilver blauw paars 2015 01

Op de prijslijst staan verder slechts een tweetal opties. Een Technopakket voor 1.200,- euro en een Recaropakket voor 1.500,- euro. Eerstgenoemde voorziet de Juke Nismo RS van zaken als Xenon-verlichting, Lane Departure Warning, 360 graden camerview en dode hoekdetectie.

Het laat zich raden dat het Recaropakket tenslotte bestaat uit voorstoelen bekleed met een combinatie van leder en alcantara van het bekende merk.

Nissan Juke Nismo RS 4x4 antraciet zilver blauw paars 2015 02

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: