Nog niet onthuld, wel al te bestellen: Renault Alpine Première Edition

Het model is nog niet onthuld, maar Alpina (ja precies, die van Renault) laat weten dat de Alpine ‘Première Edition’ per direct online te reserveren is via de Alpine app die beschikbaar is op de officiële website van Alpine www.alpinecars.com.

De speciale Première Edition is beschikbaar in een beperkte oplage van 1.955 stuks. Het gelimiteerde model markeert een belangrijke stap in de wedergeboorte van Alpine en het productieaantal is een eerbetoon aan het jaar waarin Jean Rédélé het merk oprichtte.

“De modellen van Alpine maakten veel indruk met hun schitterende vormgeving, wendbaarheid en onbetwiste successen in de autosport. Sinds de bekendmaking van de terugkeer van Alpine is er wereldwijd veel belangstelling voor ons nieuwe model.

Daarom bieden we liefhebbers in een vroeg stadium al de gelegenheid een exemplaar te reserveren. De Première Edition uitvoering is het eerste model dat de fabriek verlaat en klanten mogen zelf het serienummer kiezen”, aldus Michael van der Sande, Algemeen Directeur bij Alpine.

renault-alpine-camouflage-premiere-edition-1955-00

Alpine voorziet de Première Edition van een exclusieve uitrusting. De auto is leverbaar in de exterieurkleuren ‘Blue Alpine’, ‘Noir Profond’ en ‘Blanc Solaire’. Het model accelereert in slechts 4,5 seconden van 0 naar 100 km/u en gaat in Frankrijk tussen 55.000,- en 60.000,- euro (inclusief belastingen) kosten. De Nederlandse prijs volgt in het eerste kwartaal van 2017.

De definitieve prijzen en technische details worden in het eerste kwartaal van 2017 vrijgegeven. Klanten die een exemplaar willen reserveren, dienen een aanbetaling te doen van 2.000,- euro. Een badge met het gekozen serienummer (afhankelijk van beschikbaarheid) wordt op de middenconsole aangebracht.

renault-alpine-camouflage-premiere-edition-1955-01

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: