Ontdekkingsreis: Mercedes V-klasse Marco Polo

Mercedes heeft in samenwerking met de Duitse camperspecialist Westfalia een camperuitvoering van de nieuwe V-Klasse ontwikkeld die schuil gaat onder de naam Marco Polo.

De Marco Polo biedt achter de voorstoelen, die uiteraard draaibaar zijn, alles wat het hartje van een kampeerder begeert. Zo is er een keukentje te vinden dat bestaat uit twee gaspitten, een spoelbak en een koelkast.

Mercedes V-klasse Marco Polo bruin brons 2015 04

Verder biedt deze V-klasse een slaapplaats aan drie personen. Twee vinden er plaats door de achterstoelen (elektrisch) in een tweepersoonsbed te transformeren. Onder het uitklapbare dak vindt vervolgens de derde persoon zijn of haar slaapplaats.

Binnenin is zoveel mogelijk gewerkt met kwaliteitsmaterialen. Naast pianolak is bijvoorbeeld ook LED-verlichting in het interieur te vinden.

Naar verluidt is de Marco Polo straks te krijgen als V200 CDI (136Pk/330Nm) en V220 CDI (163/380Nm of 190Pk en 440Nm). Deze nieuwe reisgenoot beleeft zijn première tijdens de Caravan Salon in Düsseldorf en komt eind Juli op de markt.

Mercedes V-klasse Marco Polo bruin brons 2015 03 Mercedes V-klasse Marco Polo bruin brons 2015 02

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: