Ook Audi A5 Sportback als Automatic Edition leverbaar

Audi maakt de keuze voor de sportief gelijnde Audi A5 Sportback tijdelijk eenvoudiger dan ooit. Sinds deze week is de A5 Sportback er namelijk in twee nieuwe special editions: de Audi A5 Sportback Adrenalin en de Audi A5 Sportback Automatic Edition.

Adrenalin staat bij Audi synoniem voor luxe en compleet. Eerder liet Audi met de A1 al zien wat het merk onder Adrenalin verstaat, en de A5 Sportback Adrenalin houdt vast aan die filosofie.

Standaard beschikt deze special edition bijvoorbeeld over Audi parkeerhulp achter, comfort-airconditioning, diefstalalarm, sportstoelen vóór, een chroompakket, een S line-exterieur en metallic lak.

Colour: Cuvée Silver

Rijk aan infotainment, optimaal verbonden
Op het gebied van infotainment onderscheidt de A5 Sportback Adrenalin zich door een bestuurderinformatiesysteem met kleurenscherm, MMI navigatie, een multifunctioneel sportstuur en telefoonvoorbereiding.

Al met al een complete uitrusting, desgewenst inclusief een automatische versnellingsbak, voor een prijs onder de 40.000,- euro. Voor wie optimaal verbonden wil blijven met de buitenwereld levert Audi voor de A5 Sportback Adrenalin aanvullend Audi Connect, tijdelijk voor slechts € 295,- (normaal € 995,-).

Qua aandrijving biedt de Audi A5 Sportback Adrenalin keuze uit een 106kW/144Pk sterke 1.8 TFSI benzinemotor (vanaf € 39.990,-), naar wens en zonder meerprijs met de multitronic-automaat, of een 2.0 TDI Ultra met 100kW/136Pk (vanaf 45.990,-). Die laatste is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Beide uitvoeringen zijn inmiddels leverbaar bij de Audi-dealer.

Colour: Cuvée Silver

Audi A5 Sportback nu ook als Automatic Edition
Naast de Adrenalin is er nog meer nieuws voor de Audi A5 Sportback. Tijdelijk is het model er namelijk ook als Automatic Edition met standaard een automatische versnellingsbak.

Normaal gesproken is dat een traploze multitronic-automaat, maar uitvoeringen met Quattro vierwielaandrijving worden gecombineerd met een 7-traps S tronic-transmissie met dubbele koppeling.

Qua motorisering is de Audi A5 Automatic Edition leverbaar met een keuze uit drie turbo benzinemotoren (1.8 TFSI 106kW/144Pk, 1.8 TFSI 130kW/170Pk en 2.0 TFSI 165kW/225Pk) en twee turbodiesels (2.0 TDI met 110kW/150Pk of 140kW/190Pk).

Alle uitvoeringen van de Audi A5 Sportback – Basis, Adrenalin, Business Edition en Sport Edition – kunnen met de Automatic Edition worden gecombineerd.

Prijzen van de Audi A5 Sportback (1.8 TFSI 106kW/144Pk multitronic) Automatic Edition beginnen bij € 38.770,-.

Colour: Cuvée Silver Detail

 

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: