Ook de BMW 4-serie Gran-Coupé krijgt Individual behandeling

Het zal je niet verbazen dat na de 4-serie Coupé en Cabriolet ook de gloednieuwe Gran-Coupé door de Individual-afdeling van BMW onder handen is genomen.

Inmiddels weet je het wel, dat is de afdeling die alle mogelijke klantwensen in vervulling laat gaan. Tegen de juiste hoeveelheid doekoe uiteraard. Wat je zoal met een 4-serie Gran-Coupé kunt doen als je genoeg geld hebt zie je op de bijgevoegde foto’s, waar de GC afgebeeld is in de kleur Moonstone.

bmw-4-series-gran-coupe-individual-003

Verder zijn nog kleuren die schuil gaan onder de namen Citrine, Pyrite Brown, Tanzanite, Brilliant White en Frozen Cashmere Silver leverbaar, waarvan de laatste de enige matte lak is.

Voor de gelegenheid is het interieur voorzien van bruin Merino leder voorzien van witte contrasterende stiksels. Ash Grain White houten sierlijsten maken het plaatje compleet, maar desgewenst kun je kiezen uit de kleuren Golden Brown, Opal White, Cashmere Beige en gewoon normaal zwart.

bmw-4-series-gran-coupe-individual-002

De prijzen van de 4-serie Gran-Coupé zijn nog niet bekend, maar in Duitsland wijken ze nauwelijks af van die van de normale 4-serie Coupé en dat is goed nieuws. De prijzen van alle Individual goodies zijn altijd op aanvraag maar een mooi kleurtje alleen kan soms al enkele duizenden euro’s kosten.

bmw-4-series-gran-coupe-individual-004 bmw-4-series-gran-coupe-individual-005

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: