Ook de nieuwe Mercedes V-klasse krijgt een Edition1 uitvoering

Zoals inmiddels bij alle nieuwe modellen van Mercedes traditie is, zal ook de gloednieuwe V-klasse als speciale introductieversie een Edition1 uitvoering krijgen.

Met de nieuwe V-klasse krijgt de Volkswagen T5 MultiVan overigens stevige concurrentie. Die is namelijk al op leeftijd en een opvolger van de T5 is niet voor eind 2015 te wachten. Mercedes positioneert de V-klasse nu dan ook duidelijk als familieauto, VIP-shuttle of voor actieve mensen die veel ruimte, bijvoorbeeld voor buitensporten, nodig hebben. Een regelrechte concurrent voor dat model uit Wolfsburg dus.

Archivnummer: SSPIP36145

Om dat kracht bij te zetten is de V-klasse Edition1 extra goed uitgerust en gebaseerd op de V250 met onder de kap 190Pk, gekoppeld aan de 7G-TRONIC PLUS en staand op een sportonderstel. Optioneel is het model desgewenst nog te voorzien van AGILITY CONTROL (adaptieve dempers).

Verder is de Edition1 standaard voorzien van 19”-inch velgen, privacy glass, Nappalederen zetels (waarvan de voorste met verwarming én ventilatie), THERMOTRONIC klimaatcontrole vóór en TEMPTRONIC achter.

Uiteraard ontbreken ook COMAND ONLINE, een Burmester Surround-Soundsystem, elektrische schuifdeuren en achterklep en een parkeerpakket met 360 graden view niet.

Archivnummer: SSPIP36164

De prijs van de Edition1 is nog niet bekend, maar als je in de markt bent voor een V-klasse is dit het model wat je meteen moet aankruisen op het bestelformulier. Het is maar dat je 't weet.

Archivnummer: SSPIP36291

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: