Oorgasme: Audi voorziet nieuwe TT van Symphoria

Audi zal de nieuwe TT desgewenst optioneel uitrusten met een Bang & Olufsen audiosysteem voorzien van „Symphoria“ technologie.

Deze technologie heeft het merk samen met het Fraunhofer Instituut voor Technologie ontwikkeld en omvat speciale software voor het bewerken en weergeven van audiosignalen. De software is in staat om een audiosignaal te ontleden en naar de verschillende componenten van het audiosysteem te sturen. Daardoor krijgt het geluid volgens Audi meer breedte en diepte wat een ongekend ruimtelijke ervaring met een diepe bas tot gevolg zou hebben.

Een processor analyseert verder de, middels een microfoon in het interieur opgenomen, omgevings-geluiden om het klankbeeld te optimaliseren. Daarna wordt het geluid als 5.1-signaal richting de componenten van het B&O-systeem gestuurd, dat geheel naar eigen smaak middels het MMI-systeem ingesteld kan worden.

Het systeem bestaat verder uit een versterker van 680 watt en twaalf luidsprekers inclusief twee center- en basspeakers in de deuren. Om de randen van de luidsprekers heen is een aluminium rand te vinden inclusief een smalle lichtband die wit LED-licht uitstraalt.

Verder informatie over de nieuwe TT vind je hier, inclusief het volledig digitale dashboard.

Audi TT TTS Quattro rood 2015 01 Audi TT TTS Quattro rood 2015 06

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: