Opel Grandland X Hybrid4 heeft een prijskaartje

De nieuwe Opel Grandland X Hybrid4 is het topmodel van Opels SUV-familie en is in het vooronder uitgerust met een 1,6-liter turbobenzinemotor die samenwerkt met een tweetal elektromotoren. Die worden weer gevoed door een 13,2 kWh-batterij, waarmee de Grandland X Hybrid4 maximaal 52 km volgens WLTP volledig elektrisch kan rijden. De batterij is daarbij nder de achterbank geplaatst zodat geen zit- en bagageruimte verloren gaat.

De Duitsers hebben inmiddels de prijzen bekend gemaakt en aangegeven dat de de Grandland X Hybrid4 verkrijgbaar is in een drietal uitvoeringen. De Business Executive (€ 44.194,-) is extra aantrekkelijk voor de zakelijk rijder dankzij een netto bijtelling vanaf € 300,- per maand. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer het Navi 5.0 IntelliLink met 8-inch touchscreen, een elektrisch bedienbare bagageklep met voetsensor, een uitgebreide reeks rijassistentiesystemen en 19"-inch lichtmetalen wielen.

Daarna volgen de uitvoeringen Innovation (€ 46.999,-) en Ultimate (€ 50.249,-). Laatstgenoemde is standaard voorzien van lederen bekleding, verwarmbare voorstoelen, 360 graden parkeercamera, LED Adaptive Forward Lighting (AFL) en een zwart dak.

De Grandland X Hybrid4, eerste plug-in hybride van Opel, zal vanaf begin 2020 leverbaar zijn. Hier vind je meer informatie.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: