Opel voorziet Astra van sportieve looks met OPC-Line-Pakket

Bij onze Oosterburen is de nieuwe Opel Astra inmiddels leverbaar met een OPC-Line-pakket om het model te voorzien van een wat sportiever uiterlijk.

Het pakket bestaat uit een nieuwe voorbumper, die voorzien is van vloeiende lijnen waar normaal de mistlampen hun plaats vinden. De horizontaal verlopende lamellen nemen het ontwerp van de grille over en zorgen voor een extra sportief voorkomen.

Ook de dorpels zijn aangepast en de achterkant komt gespierder over, mede dankzij het feit dat de onderste achterlichten niet meer horizontaal maar verticaal geplaatst zijn.

Het pakket kan geleverd worden in een zestal metallic kleuren (Sovereign Silver, Mineral Black, Deep Sky Blue, Dark Caramel, Cosmic Grey, Emerald Green) en twee schitterende briljant-afwerkingen (Summit White, Absolute rood).

Tenslotte is het pakket nog te combineren met speciale buitenspiegelkappen in carbon look of geborsteld aluminium. Leuk Opel, maar nu gewoon nog een echte Astra OPC met de nodige pit onder de kap.

Opel Astra OPC-Line pakket 2017 wit 01 Opel Astra OPC-Line pakket 2017 wit 06 Opel Astra OPC-Line pakket 2017 wit 04 Opel Astra OPC-Line pakket 2017 wit 05 Opel Astra OPC-Line pakket 2017 wit 03

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: