Opel voorziet Cascada 1.6 Turbo van prijskaartje

Opel heeft de prijs bekend gemaakt van de Cascada voorzien van de 200Pk sterke direct ingespoten 1.6 ECOTEC-turbomotor. De Cascada Turbo is daarmee de snelste en nieuwe topuitvoering van de reeks, maar opvallend genoeg niet de het duurste model.

Die eer is voorbehouden aan de 195Pk sterke diesel met een prijs van 44.795,- euro. De 1.6 Turbo vergt een investering van minimaal 39.045,- euro. Daarnaast introduceert Opel nieuwe kleuren en IntelliLink voor de Cascada.

Opel Cascada 1.6 Ecotec DIT zilver grijs 2014 02

De kleurencollectie van 2014 is twee tinten rijker is en telt nu twaalf kleuren. Nieuw zijn de parelmoerkleur Emerald Green en dubbel metallic Magnetic Silver. De softtop kan per direct ook in licht Khaki Grey besteld worden, waardoor voortaan vier dakkleuren beschikbaar zijn.

Een andere aanvulling op de Cascada is het infotainmentsysteem IntelliLink. Het systeem is de volgende stap in de Bluetooth integratie van de smartphone in de auto. Het biedt snelle, gebruiksvriendelijke informatie, audiostreaming en stembediening. Een 7"-inch kleurenscherm met hoge resolutie, dat ook beelden van de optionele achteruitrijcamera weergeeft, garandeert eenvoudige bediening.

Opel Cascada 1.6 Ecotec DIT zilver grijs 2014 03

Het optionele Navi 950 IntelliLink-systeem biedt naast de IntelliLink functionaliteiten ook navigatie met kaarten van geheel West-Europa. Updates van de kaarten kunnen gedownload worden via USB. De bestuurder kan het systeem ook binnenkomende tekstberichten laten voorlezen. Buiten de stembediening via IntelliLink ondersteunt en integreert het nieuwe systeem van Opel ook de stemherkenningsfuncties van de smartphone zelf.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: