Permanente prijsverlaging voor Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf blijft zijn veertigste verjaardag vieren: hij krijgt permanent een completere uitrusting in combinatie met aangescherpte prijzen. Ook blijven de extra inruilpremies van kracht. Inclusief zo’n premie is de Golf er nu al vanaf 17.490,- euro. Ook de Golf Variant wordt completer en voordeliger, inclusief inruilpremie vanaf 18.990,- euro.

Volkswagen Golf VII 7 Variant wit R-Line 02

De uitrusting van instapmodel Golf Trend Edition wordt uitgebreid met Radio Composition Color, mistlampen met bochtverlichting, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en vermoeidheidsherkenning. Hij is er nu bovendien vanaf 18.490,- euro, wat een klantvoordeel van 2.645,- euro inhoudt. De Golf Comfortline krijgt er standaard parkeersensoren bij en 16-inch lichtmetalen velgen. Hij is er nu vanaf 23.090,- euro (voordeel: 2.040,- euro). Voor beide modellen geldt daarbovenop een inruilpremie van 1.000,- euro.

Volkswagen Golf

Voortaan ‘all inclusive’ bij de Golf Highline, Golf GTI, Golf GTD en Golf R: Radio Composition Media, Bluetooth, parkeersensoren voor/achter en een achteruitrijcamera. De Highline krijgt standaard ook 17"-inch lichtmetalen velgen en LED-achterlichten en is er nu vanaf 24.090,- euro (voordeel: 1.810,- euro). De inruilpremie op al deze modellen bedraagt 1.500,- euro.

De basisprijs van de Golf BlueMotion (Trendline) is met 1.400,- euro verlaagd tot 23.390,- euro. De Golf BlueMotion Comfortline krijgt er per direct standaard het Executive-pakket bij, met navigatie Discover Media, alarm, mistlampen met bochtverlichting en vermoeidheidsherkenning. Hij is er vanaf 27.390,- euro (voordeel: 1.140,- euro). Voor alle Golf BlueMotion-modellen geldt een inruilpremie van 1.000,- euro.

Der neue Golf Variant fordert zum Duell Start der neuen Volkswagen Kampagne

Ook de Golf Variant profiteert van de verbeterde standaarduitrusting en aangepaste prijzen binnen de Golf-range. Instappen kan vanaf nu in de Golf Variant Trend Edition voor 19.990,- euro, wat een klantvoordeel van 2.685,- euro oplevert. Bovendien geldt ook op de Golf Variant een inruilpremie tot 1.500,- euro.

Naast de gewijzigde reguliere prijzen heeft de Volkswagen-dealer een aantal actiemodellen in de aanbieding. De Golf en Golf Variant zijn er bijvoorbeeld als Business Edition met tienvoudig verstelbare stoelen (inclusief massagefunctie, met leer afgewerkt) en een Executive-pakket met onder meer navigatie. DSG is op deze Business Editions tegen gereduceerd tarief leverbaar, waardoor het totale klantvoordeel kan oplopen tot meer dan 5.400,- euro. De prijzen voor de Business Editions starten bij 23.490,- (Golf) en 24.950,- (Golf Variant) euro.

Der neue Volkswagen Golf Variant

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: