Peugeot: Expert is niet meer, hallo Traveller

Tijdens de komende AutoSalon van Genève presenteert Peugeot in de vorm van de Traveller de opvolger van de Expert, waarmee de samenwerking met concerndochter Citroen en Toyota wordt voortgezet.

De Traveller zal in drie lengtematen, variërend van 4,60 meter tot 5,30m, op de markt komen en beschikt maximaal over 4.900 liter laadvolume.

Onder de kap doen motoren dienst tot een vermogen van 180Pk en 400Nm koppel. Met een gemiddeld verbruik van 5,4 liter per 100 kilometer over het gehele nieuwe Traveller-gamma, zetten de Fransen naar eigen zeggen de beste waarde uit de Van-klasse neer.

Uiteraard zullen ook de nodige assistentiesystemen die we al kennen uit de personenwagens van het merk hun intrede doen.

Het topmodel van het Traveller-gamma wordt de uiterst comfortabel uitgeruste Business VIP die over separate stoelen en een klimaatcontrole met drie verschillende zones beschikt. Verder noemenswaardig zijn nog de zonder handen te openen schuifdeuren en de apart te openen achterruit.

Peugeot Traveller Expert opvolger 2017 04 Peugeot Traveller Expert opvolger 2017 02 Peugeot Traveller Expert opvolger 2017 01 Peugeot Traveller Expert opvolger 2017 03

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: